Dlouho jsem se neozval

This content has been archived. It may no longer be relevant

Dlouho jsem nenapsal žádný příspěvek o sobě, o mém životě a o aktuálním dění. Napravím to právě teď 🙂

Minulý týden v pátek (9.2.2007) jsem se účastnil plesu Obchodní Akademie. Myslím, že se jejich plesy rok od roku lepší. Letos tam bylo dokonce více kluků než loni. To se divím, když je ta škola plná ženských. No více o tom píše Dee.

Pár dní jsem pracoval na novém vzhledu tohoto blogu a vymýšlel jsem, jaký bude mít vzhled. Našel jsem jeden, který by byl skoro hezký 🙂 Upravil jsem jej, ale nakonec, jak jste si asi všimnuli, jsem jej nespustil. Nevím jestli jej spustím, ještě se musí vylepšit. Nepovažujte změnu vzhledu, když jsem dnes změnil barvu pozadí příspěvku ;-).

Moje stránkyRubikově kostce se stali slavnými. Psali totiž o mně v Lidových novinách. Jasna Sýkorová tam rozebírala velký comeback Rubikovy kostky.

Ve čtvrtek jsem podal několik elektronických přihlášek na vysoké školy. Teď už jen udělat přijímačky 🙁

Lidé, vy mě každým dnem udivujete. Proč, ptáte se? Poslední dny jsem v sedmém nebi, neboť každý den je rekordní v návštěvnosti. Nevím proč, možná je to tím, že píšu o stahování torrentů a jejich zpracování, také vázání kravaty vás asi zajímá 🙂 No alespoň podle statistik tomu tak je. Ale na druhou stranu mě mrzí, že zde chodíte jenom kvůli tomu, většinou totiž vidím, že si to jenom přečtete a jdete pryč 😥 Snad to časem změním…

Uvažoval jsem, že bych vám zde nabídnul moje pozvánky na založení Gmailu, ale hned další den to zrušili, takže už je nepotřebujete. Kdyby je ale někdo přecejen chtěl, tak víte kde hledat.
Jo jinak když už mluvím o tom Gmailu…všem vám jej doporučuji! Je to nejgeniálnější email, který jsem kdy potkal (vím, chystá se Yahoo mail). Rychlý, hodně místa, žádný problém s přechodem ze starého emailu (zachování stejné adresy emailu) atd. atd…

Na závěr snad řeknu, že už nemám co bych řekl, tak zase serfujte o dům dál …