Internet Explorer 7 + IE7Pro = výborná a rychlá volba

This content has been archived. It may no longer be relevant

Internet Explorer 7 je pro ty, kteří znají více jak jeden prohlížeč internetu, katastrofa. Dlouho jsem nevěděl, jak spravit tento neustále padající produkt Microsoftu, který mi při otevření pár oken spadnul a nedokázal si ani obnovit záložky. Ohnivá liška nebo-li Firefox sice moc nepadá, ale zase neumí nic pro lidi, co chtějí komfort při surfování. Firefox se s Maxthonem nedá srovnávat. Maxthon toho umí moc. Abych ještě nezapomněl na Operu, která je výborná, ale … ale nerad bych si instaloval nějaký prohlížeč, vždyť přece ten Internet Explorer 7 nemůže být tak špatný?

Vylepšíme si Internet Explorer 7

Stažením pluginu do Internet Exploreru z něj uděláme krále, který se alespoň trochu vyrovná Maxthonu, sice nedoběhne Operu, ale Firefoxu vytře alespoň trochu zrak. IE7Pro naleznete na vlastních internetových stránkách. Jaké to má vlastně výhody? Pořád jej zde chválím a co je na něm skvělé? Sledujte:

  1. Je ČESKY. Již jejich stránka je téměř kompletně česky, což pro normální uživatele je výtané a žádoucí.
  2. OBNOVÍ ZÁLOŽKY PO PÁDU! Výborná vlastnost, spustíte IE znovu a vyskočí seznam naposledy zavřených záložek. (jako v Maxthon. ve Firefoxu to není spolehlivé, Opera nevím)
  3. Superpřetažení. Chytnete odkaz a posunete jej kamkoliv -> otevře se do nové záložky. 🙂 (jako v Maxthonu)
  4. Gesta myší. Pravé tlačítko podržíte a zároveň s ním posunete doleva -> vrátí te se zpět 😀 (jako v Maxthonu a Opeře)
  5. Vyhledávání na stránce. CTRL + F a vyhledáváte přímo na stránce. U 20 stránkových stránek se to již vyplatí. Vyhledávání vypadá jak ve Firefoxu.
  6. Minimalizace do systémové lišty(k hodinám). CTRL + M. A nikdo neuvidí, kde jste serfovali a co si prohlíželi. Obnovíte okno kliknutím na ikonku Internet Exploreru v hodin.
  7. A další …
    • Download Manager – integrovaná aplikace na stahování souborů. (jako ve Firefoxu)
    • Grafické úpravy, vypínání a zapínání některých funkcí, blokování reklam.
    • Rychlé stránky – místo vaší domovské stránky udělá náhledy na 12 a více stránek. (jako v Opeře) 

Závěrem tedy k IE7Pro

Díky jednoduché instalaci IE7Pro získá Internet Explorer 7 nevídané dimenze a rozšíření, o kterých se mi jen zdálo. Časem třeba Microsoft dožene všechny prohlížeče a tento plugin již nebude třeba 🙂 Přeji Vám příjemné a pohodlné surfování.